♥ follower

Jumaat, 30 April 2010

janji tak di tepati...:)

tajuk entry kali nie cam suspen je kan...
dulu masa die hilang beria janji dgn en. suami siap nangis2 lagi da tak nak da..
nangis sampai seminggu jgk la pas die takde...
bukan ape teringat kat die sesangat..
ye la en. suami kan keje tak tentu masa so bile en. suami takde die la yg teman..
tido pun sesama... tgk tv sesame...
org lain kate kalau rancang utk pregnent tak elok kalau kite ade die..
tp da naluris yg kat die tu menebal tak bole nak buat ape kan...???
1 day die hilang tak tau la die p mn..balik pas keje heran gak selalu nmpk je kete die terus lari kat kite..nie tgk2 takde pun..takpe tgu smpai la magrib, dlm hati tuhan je yg tau mn la die pegi..en.suami pun duk risau cari keliling umh tp takde pun..
2 3 hari tgu tgu & tgu...
masuk seminggu redha je la die mmg da takde...
JANJI tak nak da ade die kat umh...
tapi dtg pulak yang lain..comel bangat...
balik dari dating dgn en.suami tetibe die yg lain masuk...
da tersengeh bg isyarat dgn en. suami..."syg kite bela ekk KUCEN comel nie...??"
hehe...lasly yessss tak boring lagi..da ade si KUCEN yg baru...:)igt nak tempek pic cik KUCEN kat sini tp org tua2 kate tak elok ambk pic die, nanti die cpt mati...so taknk ambik risiko tempek la gmbo yg nie..huhu


comel kan :)

8 pengkritik hebat:

♥ azura wif lurvee ♥♥ berkata...

hahah, siots. memang saspen. ku henggat apo.........

:) beb. bile kita leh citer pasal Boling? sori eks salah tajuk wakakaka

~emma~ berkata...

haha..saje je nak bg suspen skit..
tak de la ngntuk ptg2 nie..

lunch ari isnin nak..?

♥ azura wif lurvee ♥♥ berkata...

isnin? Ok. aku nak set ngan Ain n Fia n Nora Ardila =)

Elin berkata...

ala...kak emma ni..kucing ker..
igt ape ar...
eeee..comey ke..
tp i tatut tucing...LARIIIII...

:)

mayiskandar berkata...

haha....saspen+neves...igtkan aper tadi...akak dh add dah link emma...selalu la nyinggah ek:)

~emma~ berkata...

zura: oo nora adila ekk yg ganti kak ros.. ok bisa di atur..

~emma~ berkata...

elin: hehe kucin la..alaa rugi lin takut dgn kucin..kucin comel la..

~emma~ berkata...

kak mai: tq kak mai..nanti i singgah ekk