♥ follower

Rabu, 21 Julai 2010

gile kotak :)

ish tak tau la knp semenjak dua menjak nie suke sangat bju kemeja kotak2... nmpk je bju kemeja kotak2 terus bekenan tp kene pilih la kaler & design yg ala2 sweet & sesuai dgn sy kalau tak kang nmpk cam minah bagla pulak...huhu

tgk nie koleksi baju kotak2 setakat bulan 7 nie..hehe
tak byk pun tp i suke kotak2.. :) ala2 retro gitu pas kawin nie..haha

5 pengkritik hebat:

Maa berkata...

org xde pun bj kotak emma. bj belang2 byk laaa... hehehehe... emma ni pop yeh2 la.... ;p

Elin berkata...

kak emma....org pun suke..huhu. Tp nak beli dr awal thn...satu pun takde...coz takde yg berkenan. Tp dulu2 byk giler baju kotak2...skrg ni fashion tu macam in blik thn ni,..hehehe. Betul la ma..org pun belang yg bnyk.

~emma~ berkata...

ma: haha..ala2 60'an ek..mn taknye tiap2 ari dengor radio sinar fm kat opis nie..huhu

lin: tu la..kak emma biase beli kat ikano, tak igt la name kedainye ape..buy 1 free 1..huhu

Mayiskandar berkata...

suke sgt...cam trendkan skrg nih bj kotak2...

~emma~ berkata...

kak mai: a'ah..rase cam yuna pulak bile pakai bju kotak2.. :p