♥ follower

Jumaat, 8 Oktober 2010

open house kecil kecilan...♥

disebab kan byk permintaan dr ofis mate nak dtg umah (ceh ceh ayat cam bagus je kan...haha) semalam sy buatlah open hause keci kecilan... da nak abis syawal baru terhegeh2 nak buat kan..??? takpe la janji buat..
Alhamdulillah kawan2 yg dijemput semuanye dtg, invite jiran2 sekeliling ( yg dekat2 jer coz masak bukan byk pun), ofis mate & kawan2 yg duk dkt2... kawan en.suami ade la 4 5 kerat... segan nak ajak ramai2.. sorry ye ibu nani tak jmput awak & member yg tak kene jmput coz last minit punye perancangan.. next time i takkan lupe kan korang...ampunnn...
balik ofis je kul 5 tepat masuk dapur ape lagi tung tang tung tang la masak... haddooiii dlm hati mule la tepikir cam nie la mak aku masak kalau org ramai nak dtg...penat tp berbaloi tgk makanan semuanye abis... TQ ye korang sudi hadir ke teratak buruk kami.. ♥ u all...
TQ kpr member2 blog yg hadir mama amca, mama lin & mama rayyan... ♥ you
nie le menu2 nye... tak tau le sedap ke tak risau gak tak sedap coz mmg tak sempat nak rase langsung maklum le masak kelam kabut kan.... sorry ye korang kalau tak sedap.. ☻

menu utama (cewaahhh..huhu) bihun sup....


menu ke-2: macaroni goreng
selalu mkn mee goreng je kan so tukar le skit menu nye.....


nasi impit bersama kuah kacang...


pencuci mulut: puding jagung bersos kastard...
nie 1st time try tau.. tak tau le rase camne coz tak sempat nak rase..
tp cam menjadi je 1 trial nie..yeeiiii la la la ♪ ♫ ♪ ♫ ♪ ♫


tp cam tak sangke je sy berjaya memasak tanpa bantuan emak tersyg...huhu
next time cam nak buat mkn2 lagi la...nak try resipi lain pulak...



4 pengkritik hebat:

su berkata...

wahhh bagus2....

.:. Maa .:. berkata...

sdp. xpuas mkn, amca ngamuk2...

~emma~ berkata...

sue: kalau sue dekat da lame org jemput...try kite masak..huhu

~emma~ berkata...

ma: takpe ma thn depan kite buat lagi sekali yer..♥