♥ follower

Khamis, 4 November 2010

roti impit punye cite



sape penah makan roti impit nie...????

meh story skit.. nie lunch time smlm punye hal..

almaklum la sekarang kan musim study week so cafe kat unibiseti sy nie pun ala2 suam2 jer, makanan pun takde yg menarik and ade pulak yg ambik kesempatan tutup smpai la bukak semesta baru nanti.. mentang2 la student2 takde.. dorg igt staff kat sini diet2 kot tak makan... haha

so smbil jenjalan cari mkn kat PKP terjmpe la kiosk comel tersorak skit ni.. cam menarik je menu nye roti impit + mocca shake only rm5 je.. haaa ko sape la yg tak nak beli tengah2 lapo kan..

nmpak sedapkan..?? mmg sedap pun..


siap pemegang lagi...

nie la air mocca shake..bole pilih coklat, cuppochino and mocca

geng2 yg sekapal and sekampeni dgn sy kalau tak tau nak mkn ape lunch arini jom la try... yang penting halal... ♥



10 pengkritik hebat:

♥ dak pink berkata...

haishh, terus lapar da tgok roti.
=p

~emma~ berkata...

ain: kiki..suh la en.azreen beli lunch nie.. dkt dgn fst jer..hehe

♥ dak pink berkata...

dah semes suro beli dah. haha.

~emma~ berkata...

ain: bgs la azreen tu..aritu jmpe die beli b'1st kat smpg anggerik tu..dlm ati sure beli utk ain..hehe

eyk@_zuL berkata...

selalu gak makn roti impit ne..besa ari rabu bilik lect trus beli sbb dkt ja dgn lect hall kiosk dia..plg suka hotodg cheeseee~~~!:)

Ratu Ma'ajun berkata...

bestnya...harus pi terjah ni

Elin berkata...

yuhuu...
ari tu i, nani n fida da try..hehe..
dap kan..nyum2.

Hafida Amy berkata...

haahla..kitorg penah mkn dlu..dap kan..yummy..oo..ade jual lg ek..

Ibn Mustakim berkata...

boleh nyatakan alamat lengkap untuk mendapatkan 'beliau'?

shi3la berkata...

pestime dengar roti impit selalu nasi jerk kener impit...

tapi nampak mcm sedap..