♥ follower

Khamis, 27 Januari 2011

1st time main bowling ke???


alkisahnye cerita bermula begini...huhu
smlm pas balik ofis bergegas2 siap and terus ke banting coz nak antar bahulu yg ditempah, bcoz tokey kedai tu kate da kehabisan stok... mmg ktorg berhajat nak main bowling pas antar bahulu tu.. so sesiap la bwk segala kelengkapan bowling bola and kasut...
pas da settle antar segala bahulu tu jommmm kite membowling kat banting superbowl.. nasib baik tak ramai org takut gak ade tournmt ke liga ke... coz tak call pun utk booking main walk in jer..
main la 4 game sorg.. semangat nak main nie coz rasenye since sukan staff bulan 8 tahun lepas langsung tak pegang bola bowling... so arinie i akan bertanding dgn en.suami.. sape kalah kene belanje makan... haha.. kite tengoookkk sape yg kene..hahaha
nak tau sape yg kene belanje....??????
tengok score kat bwh nie...

E for emma yer...

cam org tak reti main.. mcm 1st time main bowling je kan..hahaha... aku punye score la tu.... sampai ke sudah score under 150 so average 129 jer... addoooiii kalah dgn en.suami daaa.....setelah dicampur kesemua score ternyata score i jauh ketinggalan kebelakang.... huhu sadissss sadissss...




2 pengkritik hebat:

♥ azura wif lurvee ♥♥ berkata...

wah, bahaya ni.. sila trening yer puan emma. sukan varsity bulan6 . ahakz

CIK CIRA berkata...

kita hari tu first time la men bowling....asyik msuk longkang jerk...by the way, i follow u...thanz came to my blog