♥ follower

Rabu, 23 Mac 2011

my little KAKA masuk wad...

salam semua..
nak story skit cite sedih pasal KAKA...
no..no.no.. bukan kaka si hensem real madrid pemain bola sepak tu ek..


tp my litte cutey cat... 
sory gambar sebenar tak bole nak show kat sini.. coz kate org2 tua pendek umur kucin kite tu nanti...( bole caye ke nie..??? ikut kan aje..)

pic google... tq 

petang isnin 21hb mac ritu (kami cuti yer..) blk je dr kampung duk tercari2 la mn pg nye semua my litte cutey cat nie.. semuanye ade 4 ekor (didi, doti, kaka and kiki) + seekor mami kucin (tom) = 5 ekor.. byk kan..
nak bg makan tuk kucin2 nie.. ye la tinggalkan dorg 2 ari kat luar rumah tinggal makan byk mn pun sure tak cukup punye coz kucin lain yg bedal..
balik2 je tgk kaka duk kat atas gril sliding door.. suh turun tak nak..rupe2 nye ade kucin jantan hero kat situ yg kejar dorg2 nie..s*** punye kucin... 
da lelame pujuk turun la si kaka nie dgn kaki terjengkut2, malam tu kaki ok lagi.. balik keje smlm tgk kaki kaka bengkak, besar sgt.. so ape lg en.hidhir terus ajak p klinik haiwan... sian, bengkak besar gile..
hati nie da sayu2 da tgk kaka..

smpai klinik je dr. kate kaki kaka kene gigit or kene kuku kucin lain.. sure kucin jantan s*** tu punye keje..
so kaki kaka kene buat minor operation tuk keluar kan nanah.. kalau tak buang kaki kaka akan berlubang..( eee dgr berlubang tu pun da geli geleman tengkuk i..)
kaka kene masuk wad sahari.. comel kan...??? haha
sian kaka, tak sampai hati nak tinggalkan kaka.. adooii sayu hati lagi sekali... petang nie kalau kaka da ok bole keluar wad...yeiii...
sure kaki kaka berbalut, sian kaka.. nanti bwk balik umh mesti kene buli dgn didi, doti and kiki... comel kan...????

ok disebabkan ramai yg tanye berape cos untuk minor operation for kaka kat klinik ini adelah cos nye

RM 80 (operation) + RM 10 (per day untuk wad) = RM 90
tu kalau duk sehari buatnye kaka tak bole balik lagi so kene + rm10 lagi...
takpe la, tak sanggup nak tgk kaka sakit... :(


3 pengkritik hebat:

.:. Maa .:. berkata...

ish, sian kaka, tiba2 teringat lak bebird amca yg dh mati tu... huhuhuhu... sape jaga kaka kt wad tu ema, amik ah gmbo... he. byk pahala ema ni ;)

puteraduyong berkata...

hehe...smoga kaka cepat sembuh...:)

~emma~ berkata...

ma: ala cian..ma bela da bird baru..sure amca suke punye..

fyi, kaka da selamat di bedah..

puteraduyong: tq, da ambik kaka balik umh smlm.. sian kaki jengkut2 je main..huhu