♥ follower

Selasa, 20 Mac 2012

Akhirnya @ Festival Belon Panas Putrajaya 2012

Assalamulaikum...

Akhirnye... berjaya jugak mengingatkan diri sendiri dgn hidhir tarikh Pesta Belon Panas nie..
Tahun2 lepas asyik terlupe je..
So kali nie da save the date awal2 lagi.. ari sabtu lepas terus igtkan hidhir, plan mmg nak p petang pun kang p tghari panas terik pulak tak larat i nak berjalan...

Sampai pun da dekat kul 5.30 ptg cari parking punye la susah, terpusing2 dua tiga round..parking jauh mmg la belambak, kalau boleh nak yg dekat2 je..tak penat nak jalan... nk dekat kul 6.15 baru dpt parking, nasib hidhir jenis penyabar, kalau tak alamt mmg putih mata la aku..huhu

Punye la ramai manusia, 1 Malaysia pelbagai kaum semua ade.. Sesak..semua pulun nak ambik gambo...

Jom cuci cuci mata sat...

















mlm lagi cantik rupenye tgk belon nie...






6 pengkritik hebat:

::ku BUKAN aku:: berkata...

uitt...tak kan tengok je belon tu?tak naik ke?kalau naik berape RM tu?hehe

~emma~ berkata...

tak smpat nak naik le..kene beratur panjang berjela jela..huhu
tak sure la pulak bape RM nye..
lgpun gayat le nak naik..huhu

Mardhiyyah Ridzuan berkata...

Waahhhh!!! Yang pokok with birds tu sgt cantik!!! Aisehhh... tahun ni xgi sebab tahu da kompem ramai. Haha... Xpela, tahun2 depan ade lagi kannn.. =)

~emma~ berkata...

mmg cantik..tgu punye lame nak tgu belon tu besar..next year ade lagi...:)

mamaamni.blogspot.com berkata...

saya pergi time sabtu kol6 emma. masya Allah tadak parking dekat..budak2 dah kalut dlm kete nk gak tgk belon tu dekat.mama mana larat...mujur ada acik emma ni tempek kt blog ..lastnya g lepak kt medan selera dia ajer...boleh bg budak ni tgk....tq emma....

~emma~ berkata...

c.ma bg tgk gambr2 belon je tau, gmbar yg acik ema posing2 tu tak yah le tgk sangat..hehe