♥ follower

Khamis, 1 November 2012

Checklist untuk mami ♥ my little caliph



tak igt la pulak dapat checklist nie dr blog mane... menarik kan.. !!
 tp checklist ni takde la detail sgt pun tp i suke...

Alhamdulillah hampir complete semua barang dlm checklist nie, tp barang mahal-mahal tak beli lagi.. 
rasenye barang mcm car seat baby, stroller baby bole je beli lepas abis pantang nanti kan..
pam susu utk mak bb pun tak beli lg..

sekarang nie misi mencari baby cot.. 
nak cantik2 kan bilik baby, nak suh hubby cat bilik baby, nak cari almari baju baby, langsir bilik baby..
wahhhh berangan nak semua tu...
Insyaallah akan diusahakan sampai dapat...





4 pengkritik hebat:

.:. Maa .:. berkata...

wah.. best2. bgs. nk copy leh ke... hihihi

~emma~ berkata...

copy la ma.. checklist ni mmg cute kan... :)

achikmija berkata...

wah...best cute-mute..smg slmt sumenye nt ye..due ble ema..

~emma~ berkata...

tq k.mija.. due insyaallah awal 2013.. :)