♥ follower

Rabu, 10 Disember 2014

The Big Bad Wolf Book Sale 2014

Assalamualaikum..

lamenye blog ni sunyi sepi... mane tak sunyi sepi tuan blog ni teramat la bz hujung-hujung tahun ni kan... sebelum account tutup harus la bz... 

Banyak cerita nak di story kan tapi tak berkesempatan..
So hari ni nak update sikit kejadian semalam and nak share dengan korang korang semua sebelum book salse ni habis promosi.

The Big Bad Wolf Book Sales 2014 harus la korang pegi... Buku teramatlah murah and banyak sangat pilihan sehingga pegi sekali rase nak pegi berkali-kali sebabnye banyak sangat section yang tak sempat nak pegi... 

Bile pegi section buku untuk kanak-kanak memang ralit sangat mak-mak nk pilih buku untuk anak-anak ni... dah le murah-murah... tu belum section novel-novel, buku masak, buku motivasi..

yang paling best 24 hours non stop ok.. korang rase nk pg pukul 2 3 pagi pun takpe...




ni la keadaannye...


harga memang murah-murah... buku kulit keras bergambar RM5 je mmg sesuai untuk toddlers yang baru nak belajar membaca.









semua buku untuk eshan harraz ok.. mummy tak sempat nak cari buku masak-masak sebab anak dah meragam.... so kene ulang sesi untuk mak-mak pulak lepas ni...

so total untuk 15 buku hanya RM77.00 je...
murah and memang puas hati..

kepada penggemar-penggemar buku wajib kene pegi ye...

1 pengkritik hebat:

Aty_Fared berkata...

besh kan... :) berbaloi2...