♥ follower

Rabu, 28 Januari 2015

GOODIES UNTUK KAWAN-KAWAN ESHAN

Assalamualaikum...
Syukur sangat harini diberi kesempatan utk update blog...hahaha (bos cuti...)

Nampak gayenye tahun ni tak diberi kesempatan nak celebrate bday eshan dengan kawan-kawan mummy.. so mummy dgn walid decide celebrate kat taska eshan je la dengan cikgu-cikgu dengan kawan-kawan eshan.. Mummy dengan walid harap eshan happy and kawan-kawan eshan pun happy..

Sebelum tuk duk pecah kepala pikir goodies ape la yang nak bagi kat kawan-kawan eshan ni... Semua goodies termasuk cikgu 47 orang...

ok memula mummy buat je sendiri tag untuk goodies and print, pastu laminate je kat ofis hehehe ...

cantik la jugak kan...

paper bag beli borong kat GM Klang... rambang mata nak pilih tema.. so rasa-rasa cam cute je bayar cecepat kat kaunter sebelum berubah fikiran....

tangging yang dah siap.... punch pastu buh kat tali bag...

  
 

  
makanan-makanan yang nak diletak kat bag... choki-choki
beli borang kat Semarak,Nilai

Appolo..

Nyam-nyam
semua beli borang.... pastu ade air kotak...

cawan berstraw ni beli borang kat GM Klang... duk pikir daripada beli toys baik beli cawan comel ni sure kawan-kawan eshan suke... 
Dapat feed back dari parent, balik-balik je terus budak-budak ni nak gune cawan ni.. :)

Goodies dah settle.. so tunggu next post pulak ye untuk majlis hari jadi nye pulak...











2 pengkritik hebat:

cik mah berkata...

Wah...best2...cik mah wat sikit2 goodies utk coming soon birthday azwa..

Mrs.aisheiteru berkata...

next time.buat lebih yer. bagi cikmerah tau!