♥ follower

Isnin, 17 Mei 2010

jom heboh

ari sabtu lepas balik dri hospital kajang (hantar bahulu yee, bukan melawat org sakit) saje nak hilang kan boring ajak en. suami p hari belia & jom heboh kat puterajaya, presint 2..
kami pun melencong la ke sana..
smbil cari parking, igt nak parking dkt2 je tp en.polis trafik pulak tak bg masuk jln tu,
so terpakse la menapak jln berkilo2 meter jauh dri tapak jom heboh tu..
igt nak balik je tp alang2 da smpai so jln jugak la kaki...
mula2 smpai semangat la jln kan..
smbil tgk2 booth tv3 tu terserempak la dgn budak kecik nie sekali pandang cam kenal jer..
nak tau sape..??? mia sara nasuha aka amani... comel gile tp tak sempat nak snap pic coz time tu mood die cam tak berapa bagus jer, ayah mia siap dukung bwk kehulu kehilir...maklumla panas gile time tu..org plak ramai yg bekerumun...
pas jln2 en.suami ajak mkn pulak...
igt nak mkn kat alamanda tp malas pulak nak pg so ktorg plan makan kat situ jer..
ade gerai makan byk kat tepi booth tu...
en.suami mkn nasi ayam harga mak kau cekek darah rm5 sepinggan...huhu
aku meehoon sup harga same jugak cekek darah rm5...
time nie la peniaga2 naik kan harga kan..???ish ish mmg tak berbaloi...
pas mkn menapak dlm 100meter p tmpt parking kereta... da la kenyang kene plak jln kaki mmg rase cam berlari 100m jer mengahnye..huhu

5 pengkritik hebat:

~ maa ~ berkata...

kiter pun pegi... ngn amca sekali... naik bas khas tu lg... ekekeke... sonok...

Mayiskandar berkata...

akak x g pon...x larat nak bersesak2...panas:)

~ maa ~ berkata...

ye, sesak giler. pns terik... jln kaki pun jauh... sian bby... tp tringin nk g. redah gk... huhuhuhu

~emma~ berkata...

ma: syok la ma dpt naik train tu..ktorg nie salah parking..parking kat belakang so masuk pun kut belakang..

kak mai: mmg ramai pun kak mai..dgn panas nye..jln berbatu2 jauh..huhu

::ku BUKAN aku:: berkata...

hoho..memang pans tp dah lame tak g...last g Jom Heboh tahun lepas kat JB..thun nie layankn jer laa..huhu..nasib dapat parking dekat...:-)