♥ follower

Khamis, 15 Julai 2010

makan-makan + cat litter

smlm en.suami keje smpai kul 9mlm so bukak pose sorg2 lagi. menu smlm sgt simple roti canai segera + sambal tumis ikan bilis je coz en.suami ajak kluar mkn pas balik keje nanti..
pas mgrib siap2 coz en.suami ajak p carrefour alamanda cari bende yg kat bawah nie

cat litter = pasir kumbahan utk kucin tersayang yer.. knp la pg jauh sgt semata2 nak cari benda alah nie kat gaint kan ade gak?? jawapan nye cat litter jenama carrefour sangat la bagus, tak berbau kalau 2 hari tak buang najis kucin tersebut..so sy mmg suggest kan kat kawan2 yg bela kucin utk pakai jenama carrefour..

gerak kul 9.10 sampai alamanda kul 9.40 so ktorg ade masa lbh kurang 40minit yer untuk cari barang yg nk dibeli.. mmg sesi kelam kabut smlm, capai je brg mn yg nak beli, nak belek2 brg lain mmg tak sempat..huhu

so pas beli ape yg patut sesi mkn pulak... otw blk dr alamanda teringat kedai mkn nie, sblm nie mmg teringin nak singgah tgk cam meriah je suasana kedai tp tak berkesempatan so smlm ktorg try mkn kat sini, susana mmg hapenning, siap ade karaoke lg bg sape yg gian nak nyanyi, belakang restoran nie ade kolam ikan untk sape yg kaki pancing bole la datang..



en.suami kusyuk sgt tgk pakcik tu nyanyi..teringin la tu tp malu..huhu


makanan barat untuk sy (rase: bole la)
nasik goreng for en.suami (rase: sedap :p)

air mmg puas ati sedap sgt, freash oren utk sy, carrot susu utk die


see byk kete yg singgah, tak tau la knp ramai sgt yg dtg kedai nie, mkn biase2 je tp tak try la menu yg lain. tp suasana kedai mmg menarik kalau tgk je kedai nie mmg otomatik rase nak singgah...

nie la kolam pancing ikan yg sy bgtau td...nak ajak ayah mancing kat sini la nanti..huhu



2 pengkritik hebat:

~ maa ~ berkata...

mcm best je... kat mana ni emma

~emma~ berkata...

best ma tmptnye..kat jln lame nak p putrajaya..dkt dgn teratak hijjaz..tak tau name jln ape kat situ...