♥ follower

Selasa, 13 Julai 2010

sesi ganti puase secara marathon yer..

nie la padahnye suke gnti pose last2 minit yer.. ari nie 1 Syaaban ini bermakne lagi sebulan kite smbut Ramadhan..yeeiii pastu mood raye datang lagi... 2 ari lagi ye pose nak diganti daripada 7 ari tinggal pose..

biase la bile pose ni mood untuk update blog pun ala suam-suam kuku jer... idea tak mai la, bile siang bz dgn keje (student da membanjiri kampus) bile mlm pas magrib je mata nie asyik nk tertutup jer..bukan psl kenyang berbuke tp da seminggu badan nie rase tak sedap mcm nak demam ade, selsema bile mlm jer, pelek kan...???

minggu lepas mood rajin nak masak for berbuke berkobar2..masak kari la, udang masak lemak la, mee goreng la..mgu nie mood suda hilang..hehe so sesi makan kat kedai je ye...

sesi mkn di pizza...

sesi mkn di 'star hut'.. air nie bukan jag besar ye tp jag kecik untuk sorg minum..comel kan..huhu

menu: set nasi putih + kari ayam (yg sedap) untu en.suami
kue tiaw sup for me :)


muke lapo nie..jom layann...huhu

:- rini berbuke sorg le nmpk nye, en.suami keje, so dlm pale otak duk pikir nak call mcD je nanti..senang kan..huhu

6 pengkritik hebat:

::ku BUKAN aku:: berkata...

hehe....badan nk demam...tp buke maakn pizza..mcd..slere plak ea...hihi :-p

Mayiskandar berkata...

Best x mkn kt starhartz...x penah try lagi...tp nmpk cam best jek makanan die...

~emma~ berkata...

faruq: kikiki..selera ttp ade..badan je nie tak bape nak ok..huhu

kak mai: best..byk kali da mkn kat situ, byk gak menu..try la kak mai..

Elin berkata...

kak emma...best ker starhut...ari tu hatta ada ajak gak..tp org tanak..sbb dgr2 ari tu sape tah ckp...diorg kata tak halal.Takut lak. Padahal elok je ek. nnt nk ajak hatta mkn sini lah..nyum2...lapa tgk makanan nih...da la posa ari ni..huhu

~emma~ berkata...

elin: ye ke lin..tak halal??? isshh tak tau pulak kak emma..ade logo halal kak emma masuk jer..nk kene berhati2 pasni..

mizz feeqa berkata...

samelah kak...sy skunk ni pn tgh duk ganti pose..huhuh