♥ follower

Rabu, 20 Oktober 2010

jom bermesra bersama pelajar

sebenarnye kejadian nie da lame berlaku penghujung raye ritue, tp baru ari nie berkesempatan nak upload gmbo bukan ape nak try tutorial baru..hehe

tutorial ape..??? perasan tak gambr2 nie semua nye besar gedabak daripade biase.. so alang2 nak try tutorial nie upload la skli kejadian Hari Bertemu Pelanggan aritu.. setiap jabatan wajib buat hari betemu pelanggan... so pelanggan2 kami semestinye pelajar2 dr fakulti kami sendiri.. haha..staf2 lain takde pun nak dtg.. tak bape nak meriah sgt coz last minit punye plan... so layan kan aje student2 nie..



mama amca pun ade skli coz sy 1 ofis dgn die..hehe
so kalau nk posing2 sure ade mama amca skli... ♥









nie la hasil drp tutorial yg sy ikut tu.. gedabak-gedabakkan gmbar sy..hehe
clear segala jerawat kalau ade...huhu
so korang kalau nak try meh la singgah sini, kredit la kat blog die nie..cun2 semua gambr2 nye..

*** alamak bile publish tak menjadi pulak gmbr nye..mayb ade sumting wrong dgn sy punye templet kot... ermm semua gmbr nmpk sekerat2 jer..hehe kelakar pulak.. ade sesape boleh tolong tak??? why ekk..??? coding salah ker..??? malas nk check coding satu2... errmmm...




4 pengkritik hebat:

Shahiran berkata...

Hari bertemu pelanggan tu lagi bagus kalau ada funfair ke takpun lawatan dari u lain fakulti hampir sama ngan lawatan sekolah (leh jemput mereka2 ni datang -leh arahkan student buat benda2 nih), ngan open to public kempen kesedaran kepada orang ramai/orang luar/public tentang 'apa pentingya department kamu tu wujud' tu. Kalau boleh lagi, buat show off, ape pencapaian dari tahun ke tahun. Sebab student biasa tidur je, diorang pun tak tau sangat arah tujuan belajar selain nak dapat kerja (kerja apa? ntah.). Kalau boleh fakulti 'create passion' dalam diri pelajar. heheh.

~emma~ berkata...

shahiran: bagus idea tu..nanti sy akan usulkan pd bos kesayangan sy..
TQ atas komen anda..:)

.:. Maa .:. berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
.:. Maa .:. berkata...

shahiran: amboi.... mantap pnya mengkritik ye... awk ni mesti pensyarah kan, xpun prof. emiratus kan... cuba dtg dulu kat fakulti kami klu nk tau pkara sebenar... jgn nk hentam je... well, 10's 4 ur komen... selamat berniaga dgn jayanya oke.... ;)