♥ follower

Isnin, 18 Oktober 2010

makan-makan kat IKEA

sabtu lepas takde rancang pun nak p memane just en.suami tnye nak mkn ape tghari ni so sy pun sesaje la gatal mulut ajak p mkn kat ikea..hehe (tetibe je teringin nak pekena meatball..nyum..nyum...), en.suami tnpa byk soal setujukan aje rancang isteri.. isteri sengeh sampai ke telinye le...hehe..

so siap2 cpt2 and zaaazzzzz.... sampai ikea... xcited cam 1st time smpai ikea je rasenye..:)

smpai je ikea terus p food court, and oder la makanan yg sy teringin sgt tu... :)

Swedish Meatballs with fries (5 ketul je kang membazir tak abis)

tak igt la menu nie ape yg tau peha ayam..

The famous Daim cake - huhu sedapnye...

pas mkn baru la window soping kat ikea.. ye la nak soping2 peruntukan tak berape nak ade maklumla tgh2 bulan nie... pejam2 mata je la tgk barang2 yang berkenan tu.. pegang2 skit2 barang tu, belek2 and ckp kat en.suami len kali kite beli ek..huhu (kesian je bunyi nyekan..haha)

masalahnye benda yg sy bekenan tu semuanye mahal2..haha

sy bekenan rak bertingkat kaler putih merah tu...

set pinggan and 2 seat table tu...huhu

takpe la janji lepas gak la kempunan nak makan meatball kat ikea..





4 pengkritik hebat:

.:. Maa .:. berkata...

bestnya... bila nk g ikea ni... huhuhuhu... emma ni, best je g jln situ sini, maklumlah, bisness kencang... heeee

~emma~ berkata...

ma p la..ajak syuk, p time gaji lagi syok..huhu
kencang sgt..amin kan aje la..hehe

Elin berkata...

yuhuu..org pun sggh ikea sabtu tu..dari bgn dato'....baru nk update..wina demam panas...cuti hari ni..

~emma~ berkata...

elin: sian afrina..tgk dlm gambr kat ikea tu pun tak larat je afrina tu nak senyum..hehe