♥ follower

Isnin, 11 Oktober 2010

yahooo...TQ NUFFNANG ♥♥♥

ish ish gumbira nye hati arinie... sesaje je melawat NUFFNANG arinie... selalu RM0 tp arinie da bertambah...yahoo..walaupun ciput tapi hepi nye cam dapat RM100.. igtkan sebelum nie salah regester bila check je still RM0.. so arinie terbukti kebenarannye... ☺


tq NUFFNANG....♥


23 pengkritik hebat:

.:. Maa .:. berkata...

wah2... dasat la emma, skali masuk earning trs rm2... huhuhu, lps ni kaya la emma... bgs2... ekekekeke ;p

~emma~ berkata...

ma: huhu kaye la kite..ma la kaye dulu nmpaknye..

suzzsuzie berkata...

start dgn rm2 dulu kan emma?

Yan berkata...

keep it up. teruskan menulis.

~emma~ berkata...

suzzsuzie: mungkin kot coz sblm nie rm0 pastu tgk2 dpt rm2..awk msti da byk kan..???

~emma~ berkata...

yan: hehe TQ kak yan...♥

L@n@ a.k.a Mak Budak berkata...

wah .. tahniah2x .. usaha lagi sampai dapat rm1000++ ..


* akak follow blog ini yer , sangat suke dgn kaler blog ni cantik ..

~emma~ berkata...

lana: TQ akak..baru rm2 tp rase cam da dapat rm1000 jer..hehe

* sy pun da follow blog akak yg cute tu ♥

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

takpe, sikit2 lama2 jd bukit..
yg penting, blogging makes fun, cam kate cik nuffanng tu.. hihihi.. =)

~emma~ berkata...

Leily|Ummi Alya Husna: betul tu..setuju sgt dgn kate2 dr nuffnang tu..kiki

♥ azura wif lurvee ♥♥ berkata...

huhu. da reg gak. tapi still 0 .. camner tue eh?.. nak cek kat mano? ada kena wat pape lagi ke.. ajo lew =)

~emma~ berkata...

cek kat account nuff kite..biasenye kalau org tgk blog kite kalau nmpk iklan nuff keluar and click dpt la $ nye..tp tak byk pun..xpe pelan2 ekk..kite pun baru sebulan...

encHIx laNDax berkata...

wah!!memang suke benau gamaknya!hahhaha~landax pnyer x bley cashout ag~~sedih2

~emma~ berkata...

landax: kiki mmg suke + tersengeh je smlm bl da tau masuk..huhu
mcm dpt rm1000 jer gayenye..
sy nie tak tau le berape bulan lgi bole cashout..hehe

nurqaseh berkata...

saya punya xde org nak klik pon...sedey...

Fiorella berkata...

sy pn dh 2 kali dpt cheque dr nuffnang ni kak.alhamdullilah sume pn dpt lebih dr 100.mula cam tak caya tp berbaloi la jugak tak pyh buat apa pun dpt duit :p

~emma~ berkata...

nurkaseh: takpe pelan2 sy reg br sebulan baru dpt rm2 jer..

~emma~ berkata...

fiorella: waahhh best la dpt lbh 100..nie tak tau la bile bleh mencecah rm100..huhu

**bg tips skit bleh..huhu

Fiorella berkata...

Kami menyedari bahawa terdapat sebilangan ahli yang terlibat dengan aktiviti click fraud, iaitu perbuatan klik pada iklan CPC dengan sengaja demi menjana pendapatan pemilik unit iklan tersebut.
Aktiviti click fraud melanggari terma & syarat kami di bawah seksyen 6.

Di antara perbuatan click fraud yang umum ialah:
- klik pada unit iklan milik blogger lain dan meninggalkan komen di blognya bagi meminta blogger tersebut untuk klik pada unit iklan milik sendiri.
- mendaftar sejumlah besar blog dan klik pada iklan dalam setiap satu.
- menukar alamat IP komputer dan klik pada unit iklan secara berulang-ulang .

Tindakan akan diambil sekiranya perbuatan di atas dapat dikesan oleh pihak kami.

Sekiranya anda mengetahui mana-mana rakan anda atau pihak lain yang terlibat dengan aktiviti ini, kami amat menghargai usaha anda menasihati mereka untuk tidak berbuat demikian. Mana-mana ahli yang dikesan melakukan aktiviti click fraud akan diambil tindakan tegas oleh pihak kami, sama ada melalui penggantungan atau penutupan akaun miliknya.

Terima kasih atas perhatian anda.

Sekian,
Robb Chew
Jabatan Perhubungan Blogger
Nuffnang Sdn Bhd

aman_arab berkata...

tanhiah atas kejayaan anda...aku pun baru sebulan jer register nuffnang ni..earnings pun RM 0 lagi..tapi tak kisah..sebab join nuffnang pun lepas kawan suruh..blog diorang semua letak mende alah ni..so aku pun ikut la..

Fiorella berkata...

akak kene aktif blogging je and paling penting jgn main fraud click mcm msg dr nuffnang kt atas ni.takut dorg dpt detect melalui IP address

~emma~ berkata...

Fiorella: tq ye share tips tu.. akak pun dpt gak email dr nuff psl tu..huhu

~emma~ berkata...

aman_arab: sy pun baru sebulan gak reg nuff..tgk blog2 member semua ade icon nuff..suke2 gak nie..tp tak sngka pulak ade yg sudi click iklan nuff tu..:)