♥ follower

Isnin, 6 Disember 2010

celebrate kat obersi




salam semua... tak sabar nak upload gmbr untuk entry celebrate kat obersi kali nie... obersi sangat la kan...??? konon konon...haha

seperti yg korang sedia maklum (ayat cam surat rasmi jer ekk..) empat disember 2010 anibeseri kami yg pertama...so pikir punye pikir last2 ktorg vote for Bukit Tinggi, Pahang... tak jauh pun dr nilai.... da lame teringin nk pg, tgk dlm tv cam best jer kan ala2 obersi, sejuk2 gitu... so plan nak tido sane tp hotel semua rm500++ sehari uollssss..... sehari tu kalau 2 malam kira ok la lagi.... baik bayar duit kete kan..haha (ayat bg org bajet tak berape nak ade...haha)

so ktorg jalan2, makan2, dating2... sebelum kul 6.30 ptg da turun balik coz jalan nak naik ke Bukit Tinggi tu punye la sunyi, tak byk kete... sesape yg nak pg try la..bwk anak2 syok la kot ade rabbit farm, tunggang kuda... tp ktorg tak masuk pun rabbit farm tu coz rabbit semua duk dlm kandang mayb da nak malam kot... ktorg pg Colmar Tropicale jer, fee per entry RM12 yer bukan free tau....

jom layan gambar...


akhirnye dpt gak gambar ber2...
♥ dis pix... haha
1st aniversary... ♥ u



si badut, sporting la u...
bisik2 dgn hidhir "org nak ambik gmbr dgn badut nie la, jom la jom laaaaa"
rupenye si badut nie dgr 'telinge lintah' la ko nie badut.....



bukan sy yg RM8 yer...


nice view kan....






yei tercapai gak impian nak p sini... len kali kalau ade rezki lbh nak tido sini laaa.....




10 pengkritik hebat:

alienelliz berkata...

wah..x pernah pergi lagi..tgok gmbar mcm best je..hehe insya Allah, kalau ad rezeki nanti dpt pergi jugak..hehe

Yan berkata...

Wah!! congratulation. Dpt gak pegi oberse ye. Akak pun sendiri tak penah sampai. Ada je alasan Hubby bila ajak ke sini. Tak tau kenapa..

~emma~ berkata...

alienelliz: bebile free try la pg..bez la jugak..kalau bwk budak2 lagi syok kot..

~emma~ berkata...

kak yan: kikiki ala2 obersi je kak yan..dpt la kabus2 sejuk tu..haha
try la kak yan pg..nak kate best tu bole laa...

·٠•●♥ NOR ♥●•٠· berkata...

skarang nak masuk da bayar ek?.. dulu masa nor pegi free je... emma x gi tmn jepun ke?...tmn rabbit dia best kn... coz bleh pegang rabbit dia... Swan kt tmn colmar tu ada lg x?...(t'ingat kenangan gi sana la plak... =p)

.:. Maa .:. berkata...

emaa... bestnya... tgk bangunan tu dh mcm teruja je... erm nk sggah sini la nanti... xtau la tahun bila, huhuhuhu.... tggu si tecit jd si becar dulu.... hik ;p

Elin berkata...

wah..best2 la kak emma...kitorang pun penah lalu jer masa nk g pahang n ganu ari tu. nnt nak pegi jugak la..tapi bajet cam u...pegi balik hari jer..huhuhu...

~emma~ berkata...

nor: kene byr da nor..rm12 satu kete rasenye..tak pg pun taman jepun tu, tak sempat, pg rabbit farm tp semua da msuk dlm kandang.. swan besar tu ekk? ade lg kat kolam tu..cute jer..
ajk la en.pejai p sane, bleh imbas kenangan lame..huhu

~emma~ berkata...

ma: ala ma balik kelantu tu bleh je singgah kalau nak..tak yah tgu si tecik amca tu besar pun takpe.. sure amca suke jmpe si badut tu..huhu

~emma~ berkata...

elin: balik ari pun ok gak lin, kalau tido sane pun cam boring gak..tak byk aktiviti bleh buat.. tak mcm genting..