♥ follower

Isnin, 6 Disember 2010

from ipoh to putrajaya


entry kali nie nak story psl ktorg lepak2 kat shangri la hotel @ putrajaya...

mcm mn sy bole terjebak nak lepak kat sini..???

kebetulan my uncle from ipoh bercuti kat putrajaya bwk 1 family... cuti sekolah kan skrg so my uncle spent time la untuk bawa p holiday... memula dorang da check in kat tiara beach resort, PD pastu besoknye terus check out coz resort tu da tak mcm dulu, team park pun da takde air, air pun gatal2 badan...huhu

so last2 check out and terus p putrajaya and check in la kat shangri la hotel... so ktorg nie ape lagi menyebuk la jugak kan da alang2 dorg dtg sini... lepak2 jap dlm bilik and tetibe my uncle teringan nak mkn kat saba restoren @ cyberjaya.... ktorg pun tak penah mkn kat sini sebelum nie tp penah dengar, mmg glemer pun restoran makanan arab nie coz ustaz2 and pak2 arab kat fakulti sy nie selalu mkn kat sini... best dr restoran arab yg lain..(dorang kate la...)

pape pun kt layan gambr time ktorg lepak2 dlm blk dulu ekk...


nabila wit kakak...

nabilah tak ready la laaa... haha
sorry yer...huhu

ok peace.... peace ke tu tu three la..haha
cute la kamu nie....






i see u... ♥ korang

my uncle families...


pssttt: i as a camerawomen, so my pic tak berape nak ade... haha




4 pengkritik hebat:

CERITA LEBAT berkata...

gambaq cun2 belaka!.

Yan berkata...

Family bonding is the best time..

~emma~ berkata...

ceritalebat: cun ker..??? potogerafer tak bertauliah nie..haha.. nway tq yer..

~emma~ berkata...

yan: betul tu kak yan..:)