♥ follower

Jumaat, 3 Disember 2010

jalan2 cuti sekolah

salam semua... perasan tak blog nie cam da terabai skit semenjak 2 menjak nie... mood nak update cam kureng skit la..

ok la.. kali nie nak curi mase skit nak update aktiviti ahad lepas... rumah sy dikunjungi oleh org2 tersyg... penuh 1 rumah.... mak ayah ade, abang and SIL ade, uncle untie ade and termasuk la my sepupu sepapat... mmg hapening + pening layan budak2 nie....

so, my husben and i plan nak bwk dorg p zoo melaka cuti sekolah kali nie.... best gak layan dorg nie, ade yg excited tgk binatang + penat nak bejalan... lenguh kaki + berpeluh2 ketiak... huhu

lepas p zoo igtkan nak jenjln kat banda hilir tp my uncle nak balik cepat takut ujan katenye so terus la balik....

jom layan gmbar....

gambar wajib kalau p zook melaka..hihi

meet my sepupu....

nmpak tak pak belang kat belakang tu...?????

binatang ape yg ktorg duk tgk nie ekk...??? dlm gmbr tak nmpk ape pun...

w/pun da berpeluh 1 badan tp bile bergambr bole senyum lagi...hihi

i ♥ u ayah.... ☺

mcm rombongan sekolah pulak...

kuda comel malu tgk camera ekk....

budak nie sorg je bole yg tak reti penat... byk mkn vitamin kot....




nota kaki: gmbr sy la yg byk nye coz my suami jd jurufoto..huhu





2 pengkritik hebat:

.:. Maa .:. berkata...

sepupu emma suma tecit2 lg... hehehehe.... erm, lama x g zoo... ;/

Yan berkata...

Best nya jenjalan Zoo.. Almost 4 years tak ke zoo.. nanti boleh lah p