♥ follower

Rabu, 1 Disember 2010

cerita MAHA 2010

lame tak update.. mcm2 yg berlaku minggu lepas smpai terabai la blog kesygan nie kejap..

takpe janji org2 yang i syg gembira dgn apa yg berlaku minggu lepas..

ok sbtu lepas bwk mak ayah p MAHA 2010, mmg da plan awl pun nk pg coz mak adelah staf FAMA so mmg WAJIB kene pg...

kul 10 pgi da gerak dr umah coz mmg tau sure sesak pun punye la nak masuk MAHA tu nanti... (mengikut mengalaman 2 thn lepas..) haaa kan betul sesak gile 2 jam wwooo dlm kete start exit tol smpai la pintu masuk... tak senang duduk dibuatnye... adoooiii laaa sakit muntott da nie weiii... haha

dlm 12 lbh siap parking semua so mula la sesi menjelajah and sesape yg tak de pengalaman pg MAHA dinasihatkan korang pakai la kasut or sport shoes jgn la ngengade nak pakai kasut tumit tinggi mmg korang cari nahasss.....

dari dewan A smpai la ke dewan D... semua booth ktorg singgah and kenyang coz makan and minum sample yg dorg bg jer... byk produk2 baru.. ktorg nie pg bukan ape duk servey cara dorg pack bahulu jer... mn la tau dpt idea skit2 camne nak memantapkan lg perniagaan kami...

jln2 tak sedar jam da kul 3ptg... ujan da start turun time nie tu yg terhad skit nak jln2 booth yg kat luar tu...

so tgu ujan reda smbil jln2 lagi sedar2 kul 5ptg da...kene rush balik umh coz mmg cadang nak pg umah mama amca coz amca comel sambut beday tp tak smpat coz dpt call dr makcik otw nak dtg umh dr kuala kangsar... so kelam kabut balik umah and nasib baik tak jem time nak keluar tu...

so jom layan gambar je laaa....

start la sesi menjelajah...huhu



suka tgk mak ayah heppy... kalau bole nak heppy kan mak ayah selalu...


booth 'kopi hang tuah': nie la hang tuah nye..tak ensem kan...tp mmg respek gile kat pakcik model nie coz bole stay keras je posing kat situ...senyum pun tak betul2 cam patung cendana...haha



jalan2 jenguk2...






pic paling special coz ayah yg tolong snap kan...kiki
tq ayah.. nice pic kan...??? huhu




6 pengkritik hebat:

IN berkata...

luas kan maha ni~ sampai penat kaki :)

~emma~ berkata...

mmg luas..penat nak jln.. sesak 1 hal lagi..

Elin berkata...

kak emma, org pun pegi ari sabtu ari tu..penatnyer...crowded..plan nk g sua rasa tu...tp tak larat dah..balik terus. Tp afrina maintain jer..hehe. Best kak emma jln byk tempat.. :).

p/s: hi mak cik, lama tak jumpe..hehe.

.:. Maa .:. berkata...

nk g gak lah nanti wiken ni... payung itu sgtlah cantik... hehehe... ;)

~emma~ berkata...

elin: tak jmpe la pulak ekk..mmg ramai org pun.. nsb si wina tak meragam..bagus btl la ank lin nie...

wina: rindu kat wina.. ♥

~emma~ berkata...

ma: p la ma best wwooo... tp cam penat skit..nak mkn pun susah ramai org.. weii byk2 gmbr payung yg ma duk komen...