♥ follower

Isnin, 24 Januari 2011

blogger untung 1 juta - redmummy.com



smlm smbil borak borak dgn suami tetibe je die tercerita:

"yang, bace tak surat kaba arini cite pasal blogger untung 1 juta?" ish tak bace la pulak.. terus belek belek surat kaba kosmo excited nak tau cite psl sape blogger yg untung 1 juta tu ekk..???

isshhh takde pun... en.suami confiden je kate ade, abg ade bace tadi... cari la elok2... rupe2 nye en.suami i terbace tajuk utama berita minggu time die nak beli surat kaba daaaa... cisss aku punye la duk belek2 10 kali depan belakang kosmo tu.. addooiii apooo la..

pgi nie pun dkt hot.fm duk cite psl blogger 1 juta tu... tahniah kepada redmummy .com yer.. selalu gak jengah2 blog redmummy nie, cerita psl anak-anak and family, mmg pecinta merah la, segala-galanye merah... bangga dengan redmummy.com, cam ne la nak jd cam die ekk... mmg tak kering idea nak post entry...

hanis zalikha juga tesenarai sebagai blogger hitz.. sy selalu mengikuti perkembangan hanis yg cantik and hot nie.. entry pun kadang2 bagus untuk sy terutamaye pasal penjagaan rambut.. i like urs hair hanis.. cantik bangat dehhh...


moral of da story: errmmm camne la nak jd cam dorg nie, tp mmg diakui la kan kalau rajin berblog mmg masyuuukkkk.... tp mmg kene rajin la bukan rajin skit2 tau kene rajin banyak2 kpd yg baru nak berjinak2 nie.. rajin2 la berblogwalking selalu.. bile nak glamer cam redmummy or hanis zalikha tak yah da berblogwalking, org akan cari kite balik...

pic from redmummy.com



2 pengkritik hebat:

.:. Maa .:. berkata...

marilah emma, sama2 kita renungkan utk ke arah itu.... ekeekekekek ;p

~emma~ berkata...

kikiki...jom2..adoiii nak dpt 10henggit pun berbulan..huhu