♥ follower

Rabu, 5 Januari 2011

si comel


31/12/2010 tahun lepas (ceh ceh mcm da lame je kan..) time org len syok2 bercuti sempena meraikan kemenangan piala AFF ktorg nie sibuk bekeje... ye la cuti last minit umum so hotel da tempah untuk buat bengkel seminggu awal so nak cancel last minit tak bole la kan.. atas persetujuan my bos bengkel nie terpakse diteruskan w/pun ramai yg tak setuju.. i folo je coz cuti aritu tak p memane pun coz org2 yag i syg ade kat rumah i (mak + ayah)....
sesambil berbengkel tetibe i ternmpak la si budak comel nie..
so ape lg snap la pic budal comel nie... mn mama budak comel nie..???
sape mama budak comel nie...??? hahaha
budak cute nie anak ofismate i ... sesambil nak tgu bengkel abis layan budak comel nie kejap...
sesape yg nak bekenalan dgn si comel nie jom la jengah blog mamanye


alamak pic amca blur la..





cute kan...??? ma i pinjam anak u..hehe




waahhh angin mcm kat tepi pantai jer...





** i snap pakai dslr..so tak berape reti nak adjust setting..so pic ade yg blur ade yg ok...
pape pun layan kan aje.. so tq model comel and mama amca..hehe



5 pengkritik hebat:

.:. Maa .:. berkata...

OMG! terkejut tgk gmbr si tecit ni kat blog acik emma ni... huhuhuhu, smpt gk snap ditgh2 dia aktif tu ye... mamanya lepas je amca round2 tgk kwsn hotel... ekekekeke.... tqvm ye anti emma... muah3 (dr amca tu) ;p

Yan berkata...

Ooo kidnap anak Maa ye.. Boleh lah jd model nnt.

Miss Ran berkata...

comei nye..nak jugak ank kecik hehe

teng follow my blog
da follow lek

Mia's Busana berkata...

mmg comel la anak Maa ni... semangat lak 2... mesti best pelok... :)

~emma~ berkata...

amca: hehe welkam... len kali kite ambik gmbr lg ekk time family day..

yan: pinjam jap model cute nie..

Miss Ran: akak pun nak jgk anak kecik..hehe

nway thanks folo back..♥

Mia's Busana: cute kan..??
jumpe live mmg rase nak picit2 pipi tembam tu...