♥ follower

Khamis, 16 Jun 2011

Behind The Scenes : KONVENSYEN @ PULLMAN, PUTRAJAYA

amaran: entry ini mempunyai banyak gambar-gambar syok sendiri drp owner blog.. so tolong jangan meluat yer.. kalau rase nak termuntah sila click X secepat mungkin...huhu

Assalamulaikum...
lame tak update blog kesayangan nie... 
baru ande masa nak post entry baru, coz mgu lepas mmg super sibuk mengalahkan bos2 besar..huhu

ok, entry kali nie nak upload skit pic behind the scenes konvensyen minggu lepas... and disebabkan konvensyen nie my hidhir kene tgl 2 ari kat umh bcoz kene stay kat Pullman 3 hari 2 malam... cehh ayat cam pg bercuti je kan.. bukan pg bersuka ria ekk, pg kerana keje and mmg tak cukup tido pun kat sane.. sy sebagai urusetia kecil kecilan untuk pameran.. so mmg 100% uruskan bhg pameran jer..

day 1 - hari untuk bersiap2 and berpeluh2 kehulu and kehilir...



bile ade gmbr nie so semestinye PM la yg rasmi majlis nie..



day 2 - hari perasmian and gelabah bila PM melawat pameran...

with ajk2 besar pameran..

wit my bos yg comel and sporting....


day 3 - penat jugak coz last day untuk kemas2 barang balik... 

posing syok sendiri yer...







like dis pic
credit tu amirul rockeight..

pose ala2 hari raye


mmg cun kalau nak berposing and bergambr kat pullman nie.. byk view yg nice..
kalau pic untuk pre wed mmg gempak laa.... 




1 pengkritik hebat:

kiesya berkata...

hye! Nice blog..feel free to follow,mekaseh =)

http://www.duniakiesya.blogspot.com