♥ follower

Rabu, 20 Julai 2011

BERKONGSI CERITA: norma, talib dan rafiq

Assalamulaikum..
tak terkata apabila mula-mula membaca kisah meraka di dalam blog ain.
dan terus jari mencari link kak moon (kakak ipar kepada norma dan talib yang begitu prihatin dan penyayang dan terus mengupdate kisah norma dari sehari ke sehari) untuk terus membaca kisah duka keluarga ini.

Dr hari sy mengetahui kesah sedih itu, sy merupakan mengunjung setia blog kak moon utk mengetahui perkembangan norma..  

Norma - bergelut dengan penyakit barah otak tahap 4
Talib - seorang suami yg tabah, kuat dan sentiasa ade disisi norma menemani setiap masa
Rafiq - baby comel yang merindui belai kasih seorang mama 

norma & talib
cantik norma

Talib dan norma baru mendirikan rumah tangga tahun lepas, dan Alhamdulillah cepat dikurniaan seorang baby comel. 1 Mac 2011 norma belum lagi habis pantang dan telah disahkan mempunyai tumor di otak.. bermula dari tarikh itu hingga kini norma bergelut dengan barah otak tahap 4... Bayangkan sekelip mata semua berubah.

baby rafiq

sayu hati tgk norma & rafiq

pengorbanan talib untuk norma

norma hanya terlantar tidak mampu berjalan lagi.




kepada sesiapa di luar sana yang rasa ingin sama-sama mengurangkan beban Talib.. boleh buat sumbangan ikhlas.


                                                              cimb
01070068677528
Noormawati Mohd Rasif 

Talib tak minta sumbangan tp tak salah kalau kite sesama manusia ingin meringankan beban org lain yang dalam kesusahan. Hari ini hari norma esok esok kita tak tahu lagi hari untuk siapa.

Ya Allah, Kau panjangkan umur norma, ringan kan kesakitannya Ya Allah. 
Amin.


pic dari blog kak moon




5 pengkritik hebat:

♥ dak pink berkata...

Nanges lagi baca cerita kat sini.

Bersamalah kita doakan semoga dia tabah atas dugaan Allah.

**Tengok baby rafiq lagilah hati jadi bertambah sayu.

Yan berkata...

sedihnyaa...

semoga semuanya tabah dengan ujian ALLAH..

~emma~ berkata...

ain: tu la bile bace kat blog ain aritu terus save link kak moon tu..

muda tak semestinya sihat, tua tak semestinye sakit... sekelip mata semua berubah..

kak yan: sedihkan akak..

Feeqa.. berkata...

sedih sy..kalo sy..ntah mcmne nk face seme ni..dgn baby lg...

Miss Moon berkata...

thanks dear sebab sudi share kan kat ur lovely blog

Kak Moon