♥ follower

Rabu, 3 Ogos 2011

selamat datang ramadhan 1432H + iklan biskut sedap

Assalamulaikum..

Salam ramadhan semua... 


2 ramadhan sudah berlalu, 3 ramadhan Insyaallah semuanye dapat ditempuhi dengan kesabaran..
hari ini baru bekesempatan nak mencatatkan sesuatu di sini setelah sekian lama ditinggalkan...
bulan penuh keinsafan bulan penuh dengan keberkatan....
dan juga bulan rezki untuk kami...
tempahan bahulu Alhamdulillah lebih sekit dari bulan2 biasa..
bulan ramadhan mmg bulan tak cukup tido untuk kami...huhu
dikesempatan ni sesape yang nak mengoder BAHULU bole la rojer2 sy ekkk...
untuk bulan puasa nie tempahan bahulu hanye untuk 2 jenis sahaja, bahulu asli and bahulu coklat rice disebabkan kekangan masa dan tenaga kerja..huhu

bekas besar 60 biji = RM13
bekas kecil 40 biji = RM10


ade produk baru untuk semua....

BISKUT UNIQUE TART

kalau nk oder kene rojer awal2 yer sebab proses membuatnya amatlah rumit and fully handmade untuk
membentuk dan mewarna.
inti:  semestinye nenas
rasa: same mcm tat nenas cuma  rupa je telah diubah suai menjadi lebih unik dari tat nenas biasa.

harga RM28.00 = 1 bekas lebih kurang 43 - 45 biji (ikut saiz biskut)




UNIQUE TART lobak merah

UNIQUE TART strawbery

UNIQUE TART buah limau

UNIQUE TART jagung

UNIQUE TART terung

UNIQUE TART cili nampak pedas tp sedap...huhu


jom jom oder cepat...
member2 USIM kalau nak sample bole rojer sy yer... wink..wink..





2 pengkritik hebat:

belogkayangan berkata...

nampak macam mainan, sayang nak makan.. haha

Mayiskandar berkata...

cantik sgt la emma kuih tart...cam sayang je nak mkn...