♥ follower

Khamis, 20 September 2012

Nasi Ganja a.k.a Nasi Kandar Vangge


Semenjak mengandung nie macam-macam makanan yg teringin, bukan mengidam ye tp teringin nak makan.. Rasenye kalau tak dapat makan pun tak jadi masalah pun tp da alang-alang pegi ipoh kan sure la teringin makanan popular orang ipoh kan sebab da bertahun-tahun duk perak kan tak penah la merasa nasi kandar yg dengar cerita nye mmg glemer dan fofuler nie.. Kalau tak takkan la name glamer nye NASI GANJA kennn.. makan sekali pasti nak lagi dan lagi dan lagi... :)



sedap-sedap... tp tak abis pun nasi setambun...
Tp Alhamdulillah dapat gak merasa... TQ hubby



2 pengkritik hebat:

.:. Maa .:. berkata...

ala. nampak sedap je emma... nk gak.... kt mana ni... kedai mamak ke

~emma~ berkata...

hehe..kedai mamak la ma mn lg..
tp mmg glamer ma kalau p ipoh kedai ni, kite je yg baru nk merasa makan..