♥ follower

Rabu, 17 Oktober 2012

Sayu Hati


Minggu lepas pakcik call bgtau tempahan batu nisan utk ayah da siap, so sy decide walau sibuk macam mana pun nak tgk jugak operasi turun batu nisan untuk ayah, so tarikh 14 oktober 2012 (ahad) sy, suami and mak balik la kg k.kangsar.

sayu hati bile tgk pakcik2 tu pasang batu nisan untuk ayah, pusara ayah betul2 sebelah pusara arwah abang, tahun lepas ayah dengan mak yg tunggu bila pakcik2 nie pasang nisan untuk abang tp tahun ayah pulak mengadap Ilahi.


giliran sape la pulak nanti bersemadi sebelah pusara ayah... saya ke..?? 


Al-Fatihah untuk arwah ayah dan abang, semoga tenang dan aman di sana... 





4 pengkritik hebat:

.:. Maa .:. berkata...

sayu hati... emma kena kuat utk terima 'org baru'... jgn sedih2... moga arwah tenang disana...

~emma~ berkata...

tu la kan ma.. byk perkara nak kene pikir..

mamaamni.blogspot.com berkata...

Emma mama yg kuat.bby boy pon kuat untuk mama yeaaa

mamaamni.blogspot.com berkata...

Emma mama yg kuat.bby boy pon kuat untuk mama yeaaa