♥ follower

Selasa, 20 November 2012

Check up 33 minggu - extra 500g


Assalamualaikum..

Semalam settle chec up untuk minggu ke 33.. Sekejap je masa berlalu sedar tak sedar da nak dekat due date.. nebes nye la..

Alhamdulillah check up semalam semua ok, HB pun da naik 11.3, mungkin sebab kesan makan iberet folic. Result MGTT pun ok, Alhamdulillah takde kencing manis. Tapi berat naik extra 500g so ape lagi kene la check BP seminggu 2 kali.. sepatutnya seminggu berat naik 500g nie 2 minggu berat naik 1.5kg so berat sekarang naik dengan jayanye 62kg. Selera makan biasa2 je tp sejak mengandung nie memang suke mengunyap coklat M&M takpun Cadbury Bite.. Memang syok abis la...

Doakan semoga Allah mempermudahkan segala urusan dan dikurniakan kesihatan yang baik.

 



2 pengkritik hebat:

.:. Maa .:. berkata...

Owh emma tahniah2. Hihihi. Tp brt kita sama. Camane ni. Huhuhu :-)

.:. Maa .:. berkata...

Owh emma tahniah2. Hihihi. Tp brt kita sama. Camane ni. Huhuhu :-)