♥ follower

Rabu, 5 Disember 2012

Baby Stuff #4 : pureen stock clearance :)




Alhamdulillah berkesempatan jugak la nak pegi pureen sales nie.. Ahad lepas ajak la hidhir keluar jenjalan, pagi-pagi lagi da bangun and siap bagi dua pilihan lagi:
"arini nie kite nak pg MAHA ke atau nak pg Pureen sales..?" 

MAHA da kene reject awal-awal dgn hidhir, bukan ape takut isterinye la yg tak larat nak jalan, so kite pg Pureen sales la ek, cam best je bole tambah-tambah ape yang tak cukup lagi...

sampai-sampai je cari parking punye la susah.. berebut-rebut, punye la ramai manusia...

8 bulan.. Alhamdulillah

punye la ramai org berkerumun, nie tempat jual-jual baju, byk yg da habis..
murah2 pulak tu sehelai RM3 pun ade...

tak tentu arah da time nie.. tak tau nak pilih yg mane satu.. 
last2 ambik 1 seluar je, sbb yg tgl pun sema saiz besar-besar..



hasilnye... ni je la yg mampu nak beli.. tambah-tambah mn yg tak cukup..


ramai yg pegi beli pampers.. murah-murah, berkotak-kotak org beli, bukannye berpack2 tp berkotak-kotak... igt nak jugak beli pampers pack besar tp takut kalau beli yg besar tak sesuai pulak utk my little caliph nanti...





1 pengkritik hebat:

Akma berkata...

nice...nway nhow wish both of u sht2 selalu k...