♥ follower

Isnin, 8 Jun 2015

Hari 5'S di ofis

Assalamualaikum...

Memandangkan blog ni dah suam-suam kuku kan.. Sebenarnya banyak je cerita nak di kongsi tapi bila start je type ada je yang menggangu dan terus malas nak update.

So moh kite lelaju update cerita bulan lepas.
Bila bos besar dah start bising-bising suh kemas-kemas ofis so kami oarang-orang bawahan ni kena la menurut perintah.  So bos ishtiharkan  Hari 5'S untuk Pusat Teknologi Maklumat dan diberi kebebasan untuk memakai t-shirt je datang ofis. Bila dapat je t-shirt free memasing laju je mengemas ofis memasing kan...

tapi bab yang paling best bos besar pulak takde time hari 5'S so sesi begambar semua staf riang ria di hari raye kannn... hehe


pagi tu jugak la baru dapat baju so memasing semangat kan....















1 pengkritik hebat:

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)