♥ follower

Jumaat, 22 Oktober 2010

ANN's 1st Giveaway : SAPA NAK BAUCER RM10 KFC FREE??

1'st time nak mencube bende2 nie.. kalau ade rezki boleh la dpt baucer nie...hehe ♥♥

vote for me ye pn.ann... :)


.....
....
..

kalau korang nak jugak meh click kat sini.... KFC adoiii lapar pulak



4 pengkritik hebat:

jenanese berkata...

wow!!KFC!!sedap hingga menjilat jari..

~emma~ berkata...

jom la join..hehe
arini due date..hehe

nanie berkata...

emma...kene wat entry ke.?? x pyh kn.? huhuu..beria je nk join tp x tau pon cmne.kalo cm cik ann ni.,kite just tggl link kt komen dia je kn.? kalo cm contest lain tu.,dia kate kene wat post.,mknenye kene wat post cm emma wat ni kn.? pstu kalo nk tepek gmbr tu cmne plak.? klik kt gmbr tu pastu save ke.?

~emma~ berkata...

nani: kalau cam cik ann nie tak yah buat cite psl sgt psl contest nie..just letak gmbr and promote org lain kalau nak join jer.. gmbr tu copy pastu save jer.. pastu link yg nani buat tu copy and paste kat komen cik ann..

kalau contest yg org lain buat tu kadang2 kene cerita psl org tu punye blog la ape la..

contest nie simple jer..

jom nani kite join..hehe