♥ follower

Isnin, 25 Oktober 2010

mengantuknyeee laaaa...


Ya Allah mengantuknye la rase arinie...

lunch nak balik umh tp ujan pulak kang basah pulak time nak bukak gate..time2 cam nie duk tepikir nak tuko je gate otomatik kan senang tak de le basah kuyup teman, tekan je teruih bukak... haa kan da tekeluo loghat perak.. haha

sebenarnye sy baru balik dr perak pgi td..hehe

gerak kul 4.30pgi.. haaa ambikk ko tu le sape suh balik pagi2 kan..da kene bangun kul 3.45pgi, gegas mandi pulak... smpai nilai kul 7pgi so terus ajak en.suami punch in kat opis siap2... pastu balik umh tukar baju keje and kul 8.10 masuk ofis..

nie tengah pening2 tak cukup tido... tido dlm kete sian pulak en.suami drive sorg2... so i teman sekerat jalan jer naik hgway ape lagi tido terus smpai nilai.. hahaha (apadaaaa tak bole harap langsung..huhu)

bukan 1st time sebenarnye..mmg bujang2 dulu pun i selalu drive pagi2 isnin balik nilai and terus masuk ofis.. malas nak balik ari ahad.. kalau balik ari ahad rase kejap je duk kampng kan..???

so mmg da biase la, dulu i bujang i drive skrg da ade en.suami so die la yg kene drive...hehe



2 pengkritik hebat:

.:. Maa .:. berkata...

comelnya kucing tdo tu... emma mesti tido mcm tu kn... heheheh ;p

~emma~ berkata...

ma: mesti la...cute kan..haha