♥ follower

Jumaat, 15 Oktober 2010

miss u PTPTN


huuyoo tajuk entry kali nie msti korang2 semua heran kan...

bole pulak nk rindu2 kat ptptn ek, setengah org takut

dgn ptptn ni paham2 je la ek..hehe

FYI, sy dulu xptptn.. merase la keje kat sane tak lame pun 3bulan je pastu dpt ofer tetap kat company skrg sy bekeje nie..

w/pun 3bulan je keje kat ptptn tapi memory nye boleh igt smpai smpai bile2... Allah je yg tau betapa skrg sy sgt rindu kawan2 & situasi keje kat sana...

member2 usah nak ckp la mmg best gile..bos2 p

un sgt la sporting siap bole pgl kakak2 and abg2 jer...

merase la 3bulan sy duk kat bandar yg super sibuk kat Dam

ansara.. rumah sewa kat bangsar dekat sgt dgn mid valley.. dulu balik keje smpat lagi pg mid valley..huhu best kan..?? (bile pindah nilai mmg terase kecewa sgt..hahah) sewa kat kondo belakang maybank bangsar, sewa usah ckp la rm1000 time tu duk pulak 6 orang mmg kene share2 bilik.. name je kondo tp kondo lame..

kawan-kawan kat sane mmg best gile.. time tu semua bujang trang..tang..tang.. lagi

kak sue (penasihat utama) , linda (yg selalu buat kecoh every time), sy (time nie muke naif je kan..), yos (nama sebenar azliza tp ktrg pgl poyos bukan sbb die poyo yer tp sbb die super cute) and zie (mek kelante nie..)
hadiah yg korang bgi sy simpan smpai skrg... tetibe je sebak..:(

yos rindu kat u la...huhu

team HR ptptn..nak tau tak dulu i minat gilers dgn mamat kat blkg tu tp takde sape pun yg tau.. tp die da kawin..huhu

yos tahniah yer dpt 2nd bb gyna yg cute tu..bebile i pg tgk nisya and gyna yer..
and alhamdulillah i dgr cite u da bertudung skrg.. i like ♥u



10 pengkritik hebat:

aman_arab berkata...

PTPTN...oh tidakk...aku tak bayar lagi untuk 2 bulan lepas..

~emma~ berkata...

aman_arab: kiki... cikgu p la bayo kang dpt surat saman kang..huhu

.:. Maa .:. berkata...

poyos tu sweet sekali... emma tomot je dulu... hahahaha

~emma~ berkata...

ma: sweet kan poyos tu..
wei dulu tomot takpe skrg da anggun..hehe

Yan berkata...

tulah rugi kalau jadi secret admirer ni. Kan dah melepas

mizz feeqa berkata...

speaking of ptptn..sy tak start bayar g..huhuhu

admerlien berkata...

kite tahu la emma minat kat hazrul faizal... wakakaka.... tahu da ramai minat kat dia... tp nasib baik la kite yg bertuah dpt dok sebelah dia n pernah makan dgn dia lg tue... jgn jelez... itu kisah dulu masa kije kat ptptn...

~emma~ berkata...

kak yan: errmmm tu la, tp time tu die da kawin so senyap je la..hehe

~emma~ berkata...

mizz feeqa: hhaaa x bayo lagi..takpe kak emma senyap2 jer..hehe

~emma~ berkata...

admerlien: cite dulu la linda..da tau die kawin so kite senap2 jer... time tu kan i da ade BF..hehe