♥ follower

Jumaat, 26 November 2010

manja kan diri...

adooiii sejak da ade perniagaan kecil-kecilan nie tak smpat nak memanje-manje kan diri...

waktu itu emas bg sy skrg... mmg sentiase tak cukup waktu kalau oder dtg berduyun2 (alhamdulillah itu rezeki namenye tak baik merungutkan)...

kalau dulu byk masa terluang, pas balik keje je ade je program nak p sane p sini..skrg sbtu ahad pun duk umah je siapkan oder..huhu

lame da tak bg ikan gigit kaki...huhu

kaki sy nie..selera btl ikan2 ni ngap daki2 kaki i..huhu
memula rase geli tp lelame best jer, bile time abis kaki kite pun bersih je... bebas dr daki..

syok tu smpai tak sedar time da abis.. ikan2 tu cute2 je gigit daki2 kaki kite.. da mmg makanan ikan tu kan..?? sedap je tgk ikan tu mkn..haha

meet my mak and lovely abg....


nie kaki sape pulak nie ekk...huhu
......




...



..



.


tadaaaaaa.................

suami sy la...sweet kan..??? haha puji suami sendiri takpe kan...





3 pengkritik hebat:

Yan berkata...

Salam emma,

buat kat mana ni? akak selalu p yang kat area Bukit Bintang tu..

Hafida Amy berkata...

kak..teringat lak..dlu penah wat skali je kt giant tu..nk try saje2..punyela gelak kuat ngan kwn, sbb geli..ha3

Gadis Kampung berkata...

bestnyer bagi ikan gigit kaki...dulu penah buat sekali masa kat langkawi kat tasik dayang bunting...