♥ follower

Jumaat, 30 September 2011

Hari Jadi Abang...

Assalamulaikum...

Ohhhh smlm hari jadi abang rupe nye... bukan tak igt tp buat2 tak igt coz malas nak igt nanti i nangis lagi....
tarikh smlm 29/9 hari jd abg...smlm tepat jam 12:01pagi alarm hp tetibe berbunyi, rupe2 nye i penah set reminder for my BRO birthday...
 tetibe hati jadi sayu, terus teringat kat mak, apa yg mak rase skrg ekk..??? anak yg mak lahir kan 32 tahun dulu da takde sekarang... yang mak tgu 9 bulan untuk dilahirkan, anak pertama untuk mak dgn ayah... errmm...

kalau abang ade lagi boleh wish happy birthday kat abang.. tp smlm kami sedekahkan bacaan Yassin untuk arwah abang... Insyaallah semoga roh abang tenang di sana... Tp betul la ade jugak dgr org kate, kite meninggal nak dekat dgn tarikh lahir... pandangan je kot tak tau betul ke tak...


gambar nie menunjukkan sy tgh merajuk"abg kate" coz kek tu mak buat untuk abang bukan untuk sy coz   hari jadi da lepas.. dulu time kecik2 tiap2 tahun mak buat kek ari jadi sendiri untuk kami..siap buh cream2 lagi atas kek...

1 pengkritik hebat:

aThidEaN berkata...

iAllah kita sama2 sedekahkan Alfatihah utk arwah