♥ follower

Rabu, 3 Julai 2013

ESHAN HARRAZ - 6 BULAN

Assalamualaikum...
Semalam (2hb Julai 2013) genap usia bb eshan 6 bulan..
Alhamdulillah cepat je masa berlalu.. rindu zaman bb eshan baby-baby dulu, lahir kecik dukung pun sebelah tangan je.. Sekarang lenguh tangan mummy nak dukung bb eshan lame-lame.. sory ye sayang

Semalam jugak checkup + cucuk bb eshan kat Klinik Kesihatan Nilai..
Good boy je bb eshan smlm sementara tunggu turn, duk leka tengok abang dgn kakak-kakak main kejar-kejar kat klinik tu siap gelak-gelak terjerit-jerit je lagi.. Macam la dorang main dengan die...

Update perkembangan bb eshan sekarang:

1. Berat terkini 9.05kg
kadang-kadang kesian kat bb eshan sebab mummy tak boleh nak dukung lame-lame, selalu mummy pas kat walid je.. 

2. bb eshan dah pandai meniarap... yeeehaaaaa...
bangga mummy tengok bb eshan meniarap. mummy la orang pertama tengok bb eshan meniarap malam tu..
tetibe je tengok bb eshan dah meniarap, ingatkan tergolek dari bantal, mummy pun telentang kan balik tengok-tengok bb eshan meniarap balik... waaahhhhh anak mummy dah meniarap sendiri la, bangga sorang-sorang jap time tu.. rugi walid tak tengok kan.. sape suruh keluar p kedai time tu kannn... terus mummy call opah.. opah pun teruja sekali.. hehe

3. mummy dah start bagi bb eshan makan solid food
for the 1st time, mummy buat puree epal dulu sebagai makanan pengenalan untuk eshan... Selera je die makan.. nanti sy buat post khas untuk makan-makan ni ek..

jom layan pic time kat klinik semalam..


sengeh-sengeh yer... ni belum kene cucuk lagi...

menghisap jari telunjuk adalah kegemaran beliau sekarang...

kegemaran... :)


mood tengah baik semalam, tapi time cucuk boleh pulak die melalak tak ingat...
tapi kejap je la.. tersedu-sedu nangis..hehe

...mummy ♥ you anak...






2 pengkritik hebat:

cplud miera berkata...

wah si debab dah 6bulan. same goes to afham, 2julai aritu genap 7bulan :) tapi kene campak pulak time tu. huhu

.:. Maa .:. berkata...

sgt bam2 eshan ni tau.... haish, aryan skrg ntah bape kg... mmg xdaya nk dukung lama2... jp lg nk checkup... dh tlambat sudaa.... huhuhu.... nanti kita dating tau eshan comel... nk geget dia.... nyum ;*