♥ follower

Selasa, 9 Julai 2013

JALAN-JALAN TENGOK PANTAI

Assalamualaikum..
saje nak share pic bam bam baby eshan..
Balik dari check up dekat KK Nilai, walid ajak eshan jalan-jalan tengok pantai..
so memang kebetulan nak tempah kerepek kat Bukit Bangkong so lalu dekat Bagan Lalang, singgah la kejap bawak si budak bam bam tu..
Excited nye anak mummy dapat tengah pantai.. heren kot tengok luasnye laaa..
mata jap pandang kiri, jap pandang kanan.. tak tentu hala..
mulut becok duk sebut-sebut woooo... eeeee... wooooo... sembur-sembur air liur keluar...

layan gambo je la ek...


memula sampai, eshan tak perasan lagi laut kat belakang die tu..
so pic nie elok je tengok camera...

ok dah mule perasan sikit-sikit, heran kot kenapa bunyi cam bising sangat jer kan...

ok elok lagi tengok camera, ni pun lenguh dah mulut mummy panggil eshan suh see camera..

mata dah tak fokus kat camera dah...


panggil nama pun buat-buat tak dengar... 

walid syok sendiri nampaknye... wakaka....

tengok muka eshan... hahaha
marah mummy la tu, panggil-panggil nama die banyak-banyak kali....
muka terpaksa tgk camera.... 

* perasan tak 2 pic je mummy dukung eshan yang lain walid je yang dukung sampai balik...
tak terdaya mummy nak dukung lelame.. tu pun senget-senget dah... 

* ingat nak singgah makan seafood kat restoran fev, tapi tutup lagi la pulak.. so makan kat nilai je la... :-)










3 pengkritik hebat:

cplud miera berkata...

bambamnya la eshan. bila auntie dpt dukung lagik yer. kwn kamu dak afham dah kurang bamnya dah, aktif sgt maybe. selamat berpuasa mummy emma :)

mamaamni.blogspot.com berkata...

Ya Allah.. Mcm michelin eshan... Geget kang.. Tahniah mommy.. Bby bambam..

.:. Maa .:. berkata...

hehehe.... omey eshan... peha kalah peha ayam.... bila blh jmpa lg ni... bestnya peluk dia.... ;)